欢迎您访问节点教育网中小学在线教育资源平台!我们专注中小学免费教育,帮助大家学习全科考试知识点及答题技巧提升。

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(56)

更新时间:2019-12-13 09:43:46作者:节点教育网

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

  41.This is an _______ that will not be easily forgotten.

  A.impact

  B.academic

  C.insult

  D.alternative

  42.Please _______ me for my rudeness. I really do not know the custom here.

  A. engage

  B.comfort

  C.execute

  D.forgive

  43.Water and air are _______ to human beings. We can not live without them.

  A.harbour

  B.function

  C.definite

  D.essential

  44.When the airplane takes off, the passengers are told to _______ their seat belts.

  A.fountain

  B.fix

  C.tight

  D.fasten

  45.This is not what we asked you to do. You can not get more pay for the _______ work.

  A.owing

  B.device

  C.tired

  D.extra

  46.My throat is _______. I cannot speak any more.

  A.sore

  B.purchase

  C.glow

  D.faint

  47.Many years ago, a lot of factories were _______ from big cities to the mountainous areas in case of war.

  A.transferred

  B.transformed

  C.transmitted

  D.transported

  48.He said in his letter that he would _______ some photographs but I couldn’t find anything in the envelope.

  A.case

  B.double

  C.enclose

  D.nonsense

  49.Many English words are _______ from Latin.

  A.displayed

  B.spread

  C.lost

  D.derived

  50.I feel _______ to say that I can not believe what he said.

  A.wanted

  B.observed

  C.obliged

  D.wandered

  答案:

  41.C 42.D 43.D 44.D 45.D

  46.A 47.A 48.C 49.D 50.D


为您推荐

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(55)

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  1.This watch is _______

2019-12-13 09:43

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(58)

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  21.English has become a

2019-12-12 09:30

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(57)

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  31.As a commander, you s

2019-12-12 09:30

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(59)

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  11.This year our univers

2019-12-11 09:27

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(60)

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  1. This kind of medicine

2019-12-11 09:27

2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案(61)

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级备考:四级词汇练习及答案,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  41.Students with _______

2019-12-10 09:41

加载中...