欢迎您访问节点中小学在线教育资源平台! 网站首页

2019年12月英语四级词汇1200题(28)

更新时间:2019-10-17 08:44:58作者:节点教育网

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级词汇1200题(28),希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。

2019年12月英语四级词汇1200题汇总

  11.How much per gallon is this _______?

  A. poison

  B.pipe

  C.ox

  D.gasoline

  12.I couldn’t hear the program because there was too much _______.

  A. grasp

  B.globe

  C.superior

  D.interference

  13.Thanks for the advice, but this is something I have to _______ out myself.

  A. fulfill

  B.identify

  C.figure

  D.claim

  14.Mary was seriously injured in a _______.

  A. collision

  B.geology

  C.manuscript

  D.pool

  15.This 80-200mm zoom lens bears canon’s L designation, denoting a top-of-the-line lens built to extremely high _______.

  A. tolerances

  B.pitch

  C.possession

  D.purses

  16.According to Mr. Green, this is a _______ problem.

  A. grand

  B.complicated

  C.owing

  D.powder

  17.I’m going to call a _______ to repair my car this afternoon.

  A. mechanic

  B.host

  C.giant

  D.glance

  18.They have already _______ the telephone in their new home

  A. parceled

  B.spun

  C.installed

  D.retained

  19.The roof has _______ in it, and the front steps need to be fixed.

  A. ants

  B.drums

  C.grains

  D.leaks

  20.He received four years of training in English and two years in English teaching.He is a _______ English instructor.

  A. responsible

  B.scared

  C.vast

  D.qualified

  答案:

  11.D 12.D 13.C 14.A 15.A

  16.B 17.A 18.C 19.D 20.D


为您推荐

2019年12月英语四级高频词汇详解:liberal

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级高频词汇详解,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  16. liberal a. ['lɪb(ə)r(ə)

2019-11-19 08:53

2019年12月英语四级高频词汇详解:transform

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级高频词汇详解,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  17. transform v.[træns'fɔrm]

2019-11-19 08:53

2019年12月英语四级高频词汇详解:transplant

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级高频词汇详解,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  19. transplant v. [træns'plɑ

2019-11-18 08:52

2019年12月英语四级高频词汇详解:transmit

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级高频词汇详解,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  18. transmit v. [trænzˈmɪt] 传

2019-11-18 08:52

2019年12月英语四级高频词汇详解:transport

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级高频词汇详解,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  20. transport v.[træn'spɔːt

2019-11-17 08:53

2019年12月英语四级高频词汇详解:shift

  节点教育网英语四级频道为备考英语四级的同学整理了2019年12月英语四级高频词汇详解,希望可以为大家带来帮助,一起来学习一下吧。  21. shift v. [ʃɪft]转移;转动;转

2019-11-17 08:53

加载中...